Vouwwagen aangeschaft

IMG-20140906-WA0004

 

 

 

 

 

 

Voor volgend jaar heb ik een vouwwagen aanschaft om mee op reis te gaan. Als ik wat verder weg wil of iets meer wil gaan trekken is een vouwwagen net even iets handiger dan een tent.  Ik heb marktplaats even een tijdje in de gaten gehouden en daarbij kwam ik een combicamp vouwwagen tegen voor weinig geld. De mensen van wie ik hem gekocht heb wilden zelf op vakantie met de vouwwagen maar door het weer is dat er niet van gekomen.

De combicamp vouwwagen is er een met een heel makkelijk opzet systeem en daardoor kun je hem in 5 minuten opzetten en afbreken.

Ik zal er nog wel wat werk aan hebben om hem op te knappen maar kijk er wel naar uit om er mee op pad te gaan. Als alles goed gaat in mei voor het eerst naar Bruhl voor een lang weekend en dan naar phantasialand.