USA vakantie dag 3 – 7 mei San Francisco

Vandaag staat Chinatown op het programma maar eerst moeten we nog even ontbijten. We wilden naar Mel’s drive-in maar daar was het dermate druk dat we weer naar Denny’s gegaan zijn om te ontbijten. Na een stevig ontbijt zijn we eerst weer terug gegaan naar het hotel om de camper verhuur te bellen voor morgen. We worden morgen tegen 9.00 uur bij de lobby van het hotel opgehaald, dus dat is ook weer geregeld.

Op weg naar Chinatown zijn we nog even bij Macy’s naar binnen geweest om te kijken naar kleren maar voor mannen hadden ze niet veel, wel zeer veel kleren voor vrouwen. We hebben hier ook nog even een kortingskaart opgehaald zodat we 10% korting krijgen op eventuele aankopen. We zijn Chinatown binnengegaan via Grant street waar de poort naar Chinatown staat. Chinatown zelf is wel leuk om te zien maar het is een beetje een zwarte markt idee, veel kleine winkels met van allerlei prullaria. In Chinatown hebben we nog even wat gegeten bij een klein chinees restaurantje waar je voor weinig geld goed kunt eten.Ze proberen je daar met alle middelen naar binnen te lokken wat dus ook goed lukt.

Na Chinatown zijn we weer terug gegaan naar het hotel omdat Martha teveel last kreeg van haar enkel (San Francisco is goed heuvelig). Geert is ook in het hotel gebleven omdat die ook anders teveel last van de knie zou krijgen. Daniel is daarop zelf nog op pad gegaan om toch de “painted ladies” van San Francisco te gaan bekijken. Onderweg heeft Daniël ook nog de city hall van San Francisco gezien wat een immens groot gebouw is. Het fietsen over de Golden gate brug is jammer genoeg niet gelukt, maar we hebben veel andere leuke dingen gedaan.

Morgen gaan we de camper ophalen en dan gaat het rondrijden beginnen.

Weer: Zonnig/onbewolkt en 26 graden.

One thought on “USA vakantie dag 3 – 7 mei San Francisco

  1. Leuk zo’n dagelijks verslag! We blijven jullie volgen.
    We wensen jullie veel mooie en vooral veilige kilometers (mijlen).
    Veel plezier!!!

Comments are closed.