7 Mei – Dag 5 USA Trip (Van KOA Pigeon Forge naar KOA Nashville)

Vandaag waren we weer zo tegen 7 uur wakker en het slapen ging nu wel beter dan voorgaande nachten. We moesten voor 11 uur de campground verlaten en hadden dus nog alle tijd. Na eerst lekker gedoucht te hebben en daarna ontbeten waren we zo tegen 9.30 uur klaar voor vertrek. 

Als eerste stond op de planning om te tanken aangezien de tank half leeg was. De actuele prijs in Pigeon Forge voor een gallon aan normale benzine was 2.56 dollar. De tank kon bijgevuld worden met 28 gallon aan benzine. Hierna hebben we Pigeon Forge verlaten en de I40 West genomen richting Nashville. 

Aangezien we pas om 15.00 uur op de KOA konden inchecken hadden we nog wat tijd over om dingen te bekijken of doen. We gingen daarbij tijdens deze rit ook 1 uur terug in de tijd. We hebben vandaag 12 uur twee keer gezien. Als eerste stop zijn we gestopt bij een McDonald’s voor een hapje en een drankje. Bij de McDonald’s ook maar even weer de gaskraan open gezet voor de koelkast. 

Later onderweg nog geprobeerd een bezienswaardigheid bordje te volgen maar er stond bij 1 van de aanwijzingen later  dat het nog 46 mijl was (werd ons te gek) en de andere werd niet meer aangegeven. We zijn hierbij nog wel even door een typisch Amerikaans dorpje gereden. Hierna hebben we de I40 West weer opgezocht richting Nashville. 

We zijn ook nog even gestopt bij een Wallmart voor boodschappen en daarbij had ik het idee om te BBQ-en. De campgrounds hebben in de regel in BBQ bij de plek staan voor gebruik. Helaas bleek bij aankomst dat de Nashville KOA hier een uitzondering op is. Als alternatief hebben we dan maar worstjes opgebakken en deze met de sla gecombineerd als maaltijd. 

Afgelegde afstand: 354km (220mijl)
Coördinaten: 36.233100, -86.705821
Weer: 27 graden en licht bewolkt