25 Mei 2018 – Dag 23 Usatrip (Camper inleveren en overnachting Avanti Resort)

Gisteren had ik de wekker gezet om ons te wekken om 6:30 uur echter bleek dit niet nodig. Harma was alweer heel vroeg wakker en ik was om 6:00 uur wakker. De wekker dus maar weer uitgezet en zo tegen 6:30 uur hebben we ontbeten. We wilden namelijk vroeg weg om zeker te zijn dat we voor 11:00 uur bij camperverhuur waren. Na het ontbijt hebben we ons gedoucht en de camper verder klaar gemaakt voor vertrek. De zwart en grijs water tanks moesten leeg en de watertank gevuld worden. 

Van de spullen die we over hadden hebben we een deel aan de overbuurman kunnen slijten. Andere zaken hebben we weggegooid of gewoon in de camper achtergelaten (koffiezetter, bezem, wc-papier). 

Gisteren had ik al een route geprogrammeerd in de navigatie om de overige zaken te regelen. Voor we de camper inleveren moet eerst het propaan worden bijgevuld en de camper worden afgetankt. Deze punten lagen gelukkig op de route en zouden geen problemen moeten geven. 

Helaas bleek dat onderweg niet het geval aangezien de navigatie een beetje de weg kwijt was. We zijn onderweg ergens gestopt om de navigatie weer op regel te krijgen maar het bleek dat we het punt voor propaan tanken al lang gemist hadden. Dus mochten we weer een heel stuk terug rijden (ging gelukkig maar om enkele mijlen). Door de omwegen en het drukkere verkeer kwamen we pas om 10.40 uur aan bij de camperverhuur en we moesten er uiterlijk om 11:00 uur zijn. Door de navigatie problemen hebben we dus we wat tijd verloren. 

Bij de camperverhuur aangekomen hebben we daar de camper leeggehaald en werd alles gecontroleerd. We kregen daar te horen dat alles er netjes uit zag en de volledige borg weer teruggestort zou worden. Bij de camperverhuur hebben ze een taxi voor ons besteld welke ons naar het hotel heeft gebracht. Bij het hotel aangekomen ging het inchecken verder goed en hebben we een kamer gekregen met maar 1 bed (wel een hele grote) maar zo was deze ook besteld. Mogelijk iets wat ze bij Tioga over het hoofd hebben gezien. 

We waren bij het hotel aangekomen om ongeveer 12:00 uur en op de kamer om ongeveer 12:30 uur. We zijn tegenover het hotel bij Denny’s even wezen eten en zijn daar ’s avonds nog een keer wezen eten. In het hotel zat een wasruimte en dus het grootste deel van de was gedaan om het toch schoon mee te hebben en dat vuile was niet te lang opgesloten zit in de koffer. Was hier wel mooi want je had  tokens nodig voor het wassen en die kon je via een automaat kopen. Elke token is 1 dollar en ik had er 5 dollar ingedaan voor 5 tokens. Ik kreeg de 5 tokens en na ongeveer een minuut kwamen er nogmaals 5 tokens uit, had ik dus 10 tokens voor de prijs van 5. 

Afgelegde afstand: 34 mijl (24 met camper en 10 met taxi)
Coördinaten: 28.440444, -81.472909
Weer: 30 graden vrijwel gehele dag licht bewolkt en 1 buitje gehad