Nieuwe auto gekocht

Na erover te hebben beraad toch er voor gekozen om een andere auto te kopen. Gekeken naar een sportieve auto met weinig kilometers voor een goede prijs. Vandaag eerste gekeken in zuidbroek naar een Suzuki ignis sport uit nov 2003 met 80.000km op de teller. Op zich een leuke auto en bij de testrit leek ook alles goed. Het probleem was (en daarom niet gekocht) is dat het een duitse import auto is, de kmstand teller niet overeenkomt met verklaarde (35000 om 82000km), hij voor die prijs geen garantie gaf en bij later nakijken de recensies ook niet positief waren over het bedrijf.

Hierna zijn we nog even wezen kijken een suzuki ignis bij setz in hoogezand. Deze auto was technisch in orde maar de buitenkant van de auto was wat gehavend. Het interieur en de auto doen toch wel wat oudbollig aan. Voordeel was wel een jaar garantie en maar 48000km op de teller. Na beraad deze toch ook maar niet gedaan wil toch wel een beetje sportiviteit. 😀

Thuis nog even op het internet gekeken en daar een auto gezien waar ik anders eigenlijk niet (direct) naar zou kijken. Toch maar even naar Assen om de auto te bekijken en ook tijd voor een proefritje. De auto qua kleur viel gelijk goed, de aankleding is ook goed, motorisch niets mis mee,ruimte zat in de auto. Dus vragen naar de prijs en die kwam dan uit met beurtje en 3 maand garantie op 5500 euro. De auto is van half 2003 en heeft 100000km op de teller staan. Dus even in een hokje samen met mijn vader en moeder (telefonisch) beraad en daarbij gelijk de auto gekocht. Over twee weken kan ik de auto ophalen.

Nu dus mijn “oude” auto verkopen en kijken of ik er een leuke prijs voor kan krijgen.