06/19/19

Frankrijk Vakantie 2019 – Dag 1

Vandaag is het dan eindelijk zover dat de vakantiereis kan beginnen. Voor vandaag staat een reis van net geen 600 km op de planning. We hoeven daarom niet vroeg te starten en kunnen mooi na de spits beginnen aan de reis. Ik heb eerst thuis nog een aantal zaken op orde gemaakt voor ik zo tegen 9.30 op pad zou gaan. Nog zeer belangrijk dat voor we echt op pad gaan eerst nog wat snoep en drinken gekocht wordt.

De reis zelf ging zonder problemen en op een paar wegwerkzaamheden na (waar ik alleen wat langzamer moest rijden) geen problemen ondervonden. Na een rit van ongeveer 400 km toch maar even gestopt (plaspauze) en daarna doorgereden naar plaats van bestemming.

De navigatie deed weer goed haar werk en zette me praktisch voor de deur af. Hierna aangebeld en er werd door de vrouw des huizes open gedaan. Helaas liepen we tegen een taalbarrière aan. Zij kon alleen Frans en ik helaas niet ze gaf aan dat haar partner over ongeveer een uur thuis zou zijn en die wel Engels praat.

Na de auto getankt te hebben ik heb de afstand afgelegd op 3 kwart tank was het tijd om wat te eten. Hierbij maar eerst voor een veilige en snelle hap bij de McDonald’s gekozen. De heer des huizes was daarbij ook weer terug en dus in het engels nog even de belangrijkste zaken besproken. Ook had hij nog wat tips over wat te bekijken morgen en overmorgen in de omgeving.

05/19/19

Familiedag 19 mei 2019

Vandaag is het weer zover… De jaarlijkse familiedag is weer aangebroken. Dit zal wel de laatste familiedag zijn voor deze familie. Dat mag echter de pret niet drukken en we gaan er een mooie dag van maken. Het weer zit in ieder geval goed mee.

Dit jaar is de familiedag georganiseerd bij de speel en ijsboerderij “De Drentse Koe” in Ruinerwold. Na iedereen weer begroet te hebben werden we naar onze gereserveerde ruimte gebracht. De koffie, Thee en appeltaart stond al klaar. We kregen ook voor ieder persoon een muntje om twee bolletjes (huisgemaakt) ijs te kunnen halen.

Voor tussen de middag stonden er pannenkoeken op het programma welke we zelf moesten bakken. We konden daarbij kiezen uit naturel, appel/kaneel, kaas of spek pannenkoeken.

Voor de rest van de dag kon er vrij gebruik gemaakt worden van de speeltuin en waterpark. De kinderen waren dus vrijwel de gehele dag de hort op. Zo tegen 17.00 uur zat het erop en zijn we weer huiswaarts gegaan.

05/4/19

Dagje Nederlands Openluchtmuseum Arnhem

Dankzij 4 vrijkaarten en mijn Vipkaart van de bank/giro loterij konden we vandaag gratis naar het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem. Nou ja gratis de brandstof moesten we nog wel zelf betalen.

Zo tegen 9.30 zijn we in de auto gestapt voor de lange rit naar Arnhem. De rit zelf ging voorspoedig en we waren er net na openingstijd. Het weer zou vandaag wat wisselvallig worden maar dat mag de pret niet drukken.

De laatste keer dat ik naar het openluchtmuseum in Arnhem ben geweest was alweer een 20 jaar geleden. Er was dan ook veel veranderd in het museum. De ingang is verplaatst, er rijdt een tram rond en er zijn nieuwe huizen geplaatst. Ook hadden ze dit jaar een splinternieuwe speeltuin op het terrein.

We hebben de gehele dag in het museum rondgelopen en zijn zo tegen 16.30 uur weer huiswaarts gegaan. Op een paar regendruppels na een mooie dag geweest en ook zeker een mooi museum.

03/23/19

Tja…

Blijkbaar zijn er weer hackers actief op wordpress sites. Het begint een beetje te irriteren dat personen proberen in te loggen op mijn website. De site is persoonlijk en aanmelden is niet mogelijk. Er zijn ook maar een paar login namen bekend.

Maar goed ik voeg de gebruikte namen wel weer toe aan de database. Heb ik toch nog iets te doen.

12/23/18

Druk, Druk en Druk

Het is alweer een tijdje geleden dat ik iets geplaatst heb op de website maar dat gaat wel goed komen. Het is zo dat ik al een tijdje last heb van verminderde energie.

Voor mijn gevoel zit ik vast op mijn werk en zie ik geen vooruitgang of mogelijkheden daar verder te komen. Ik ben daarom op zoek naar een andere baan en het liefst daarbij in de ICT. Dit is al jaren een grote passie en hobby van mij.

Verder is het de maand December en dat is altijd een drukke maand, daarbij komt ook dat het druk is op het werk en vrij krijgen geen optie is. Ik wil toch gaan kijken om vanaf Januari weer wat actiever bezig te gaan met zaken buiten het werk om. (ik weet het goede voornemens en komt toch niets van) maar daar gaan we niet voor.

Voor nu Fijne Feestdagen gewenst en een gezond en gelukkig 2019 gewenst.