Evenement: Japanse autofestival Zandvoort

Net als voorgaande jaren ook dit jaar weer naar het japanse autosportfestival geweest alleen dit maal niet met de club maar gewoon als bezoeker. De reden hiervoor was voornamelijk dat het dit jaar in Zandvoort gehouden werd en dat is nogal een stukje rijden.

Wij dus op zondag 8 mei in de auto naar Zandvoort om daar het festival te bezoeken. Na een zeer lange rit in Zandvoort aangekomen en het eerste plein waar op kwamen was het Honda plein.  Waarna we uitkwamen op een groot en langgerekt parkeerplaats alwaar veel auto’s gestalt waren en daar zijn we dus eerst even langs gelopen. Tegen etenstijd zijn we even op de tribune gaan zitten om een broodje te eten. De rest van het paddock hebben we daarna gekeken. Persoonlijk was Zandvoort wel leuk maar vind ik de layout van Assen handiger voor dit soort evenementen.

Als afsluiting van de warme, mooie gezellige dag zijn we nog even over het strand gegaan. De terugweg van het circuit was een drama aangezien het een tweebaans toegangsweg is en daar kilometers file stond. Onderweg hebben we bij een Hajé restaurant nog even wat gegeten en tegen erg laat waren we weer thuis.

Een impressie van de dag.