12/26/17

Wild Nights Emmen 26 December

Deze avond naar Wild Nights geweest in Emmen in het Wildlands park. Hierbij is het park speciaal op van 17.00 tot 21.00 uur en daarbij kun je in de nacht dingen beleven. Het park is sfeervol aangekleed met allemaal lampen en lichtjes en op het centrale plein stonden allemaal foodtrucks om de benodigde energie te kunnen halen.

Het was voor mij de eerste keer in Wildlands en dus allemaal nieuw. Ik ben nu wel benieuwd hoe het park er in daglicht uitziet.

Niet alle dieren kon je zien aangezien de nachtrust voor dieren zeer belangrijk is. De attracties waren wel open en deze hebben we dan dus ook gedaan. Het was een zeer gezellige avond en zeer de moeite waard.

05/15/16

Supercar Sunday en Viva Italia op TT-circuit Assen 15 mei

Op 13 mei werd ik gebeld door Martijn of ik zin had mee te gaan naar Supercar Sunday en Viva Italia op het TT-Circuit te Assen. Dit is over het algemeen een evenement waarbij je kunt kijken naar onbereikbare mooie auto’s. We hadden afgesproken bij de carpoolplaats alweer we dan in 1 auto verder zouden dit omdat parkeren 8 euro kost.

Op weg naar het circuit stonden we kort in de file/rij voordeel was wel dat in de rij al een aantal erg mooie auto’s voorbij kwamen zetten. Op het circuit werden we qua mooie auto’s niet teleurgesteld, want er stonden genoeg. Ook voor het fotograferen waren er genoeg modellen aanwezig. Het weer zat helaas niet de gehele dag mee aangezien er een paar zware buien vielen.

Op de terugweg stopte er nog een Mercedes Bi-Turbo in de tunnel welke nog even zijn kracht liet horen. De hele tunnel trilde op het moment dat hij de motor op toeren bracht. Ben geen Mercedes fan maar die motoren kun je toch echt niet omheen.

01/3/16

Iedereen de beste wensen voor 2016

2015 hebben we weer afgesloten en we zijn alweer een paar dagen in 2016 bezig. Ik heb straks weer een paar leuke nieuwe uitdagingen in het verschiet. We gaan ervoor om van 2016 weer een beter jaar te maken dan 2015 geweest is.

04/18/15

Autorai April 2015

Samen met Renko en zijn vader naar de autorai geweest in Amsterdam. Het was weer een leuke uitstap en daarbij ook weer veel leuke en mooie auto’s kunnen bekijken. Het mooie aan de autorai vind ik altijd dat je ook even in de auto kunt gaan zitten om te kijken. Helaas nog niet de financiele middelen voor een andere auto, maar mochten die er wel komen weet ik wel welke auto te bestellen.

06/26/14

Ballonvaart Wolvega

Mijn zusje heeft een nieuwe caravan gekocht en kreeg daarbij een ballonvaart cadeau. Nu konden zij beide niet en hebben ze gevraagd of ik misschien zin had om mee te gaan. Dat laat ik me geen twee keer zeggen :D.

26 juni was het dan eindelijk zover en het weer was goed dus kon het allemaal doorgang vinden. We moesten ons dan zo tegen 19.30 melden bij de receptie van de caravandealer en kregen daar eerst instructies en een kop koffie. Daarna was het met zijn allen naar de overkant want daar was een veld van waar de ballonnen konden opstijgen. Zo tegen 20.00 uur waren de ballonnen klaar om op te stijgen. We waren met twee ballonnen omdat de ballonvlucht van de week ervoor door slecht weer niet door kon gaan. De grootste ballon kon 10 passagiers meenemen en de kleine ballon 7 passagiers.

In het mandje van de ballon sta je wel stijf op elkaar maar niet op een hinderlijke manier. Een jas aan als je boven bent is niet nodig want je hebt geen last van de wind en de brander verwarmt genoeg. Je hebt geen last van de wind aangezien je daarop meevaart. Het is daarboven in de mand wel heel erg rustig en dat geeft het een hele mooie beleving. Het ging vandaag niet snel aangezien er geen hele sterke wind stond we zaten constant zo rond de 4 knopen (ongeveer 6km per uur)

We zijn gestart in Wolvega en geland net voor het Tjeukemeer (gebied Middenmeer). Na de landing ben je dan volgens traditie een baron of barones over de lijn die je hebt gevlogen. Ik zou nu dus Baron van Wolvega tot Middenmeer zijn. Zegt natuurlijk niets maar is wel leuk hoe ze dat doen, kregen ook nog een korte geschiedenis les over hoe het ballonvaren is ontstaan.

Bedankt zusje/zwager, caravancenter van der Veen en dreamflights voor deze mooi ervaring.

www.dreamflights.nl