Nieuw objectief aangeschaft

Voor de uitbreiding van mijn fotografie set heb ik een nieuwe Tamron AF 55-200MM F/4-5.6 Di II objectief besteld. Ik begon het kunnen inzoomen een beetje te missen en heb daarom na lang beraad dit objectief aangeschaft.

Ik zat te twijfelen tussen de Sony 55-200mm of de Tamron 55-200mm objectief, maar heb toch voor de laatste gekozen. Dit omdat volgens de recenties het verschil tussen beide klein is (De sony is iets sneller met scherpstellen) . Het prijsverschil tussen beide objectieven is daarbij 60 euro in voordeel van de Tamron en qua kwaliteit staan ze vrijwel gelijk. Vandaar de keuze voor de Tamron.

Tevens ook een nieuwe rugtas besteld voor de camera. Ik was het zat dat ik elke keer de rugtas van de rug moest halen om de camera op te bergen of te pakken. Door de lowepro slingshot 202aw zal dat verleden tijd zijn. Door de rugtas van de rug naar voren te draaien kan je gemakkelijk bij de camera en hoef je de rugtas niet van de rug te halen.

3 thoughts on “Nieuw objectief aangeschaft

Comments are closed.