04/4/15

Verhuisd per 4 april 2015

Het moest er toch eindelijk een keer van komen. Per 4 april ben ik verhuisd naar een ander adres in Haren.
De woning die ik nu heb betrokken is een appartement met 2 slaapkamers en een voor en achtertuin. Na het
nodige aanschaffen van huisraad en spul. Was het nog nodig om de woning op te frissen met een mooie witte
verflaag.

10/11/14

Server gaat weg

Na lang beraad toch maar besloten om de server weg te doen. Mijn ouders krijgen dan de interne zaken van de server in de computer en de harde schijfen zullen in mijn eigen pc worden ingebouwd.

Ik heb nu 2 computers naast elkaar staan waarvan ik er 1 eigenlijk niet meer gebruik.  Qua opslag ga ik dan in mijn eigen pc naar 4,5 TB.

De rest van de pc ga ik weer in elkaar zetten en verkopen.

09/5/14

Vouwwagen aangeschaft

IMG-20140906-WA0004

 

 

 

 

 

 

Voor volgend jaar heb ik een vouwwagen aanschaft om mee op reis te gaan. Als ik wat verder weg wil of iets meer wil gaan trekken is een vouwwagen net even iets handiger dan een tent.  Ik heb marktplaats even een tijdje in de gaten gehouden en daarbij kwam ik een combicamp vouwwagen tegen voor weinig geld. De mensen van wie ik hem gekocht heb wilden zelf op vakantie met de vouwwagen maar door het weer is dat er niet van gekomen.

De combicamp vouwwagen is er een met een heel makkelijk opzet systeem en daardoor kun je hem in 5 minuten opzetten en afbreken.

Ik zal er nog wel wat werk aan hebben om hem op te knappen maar kijk er wel naar uit om er mee op pad te gaan. Als alles goed gaat in mei voor het eerst naar Bruhl voor een lang weekend en dan naar phantasialand.

 

07/6/14

Nieuwe telefoon gekocht

Ik heb ivm problemen oude telefoon (accu werd minder en gps werkt niet goed) een nieuwe telefoon aangeschaft. Na lang beraad is het de Motorolla Moto G geworden aangezien deze goed uit de testen komt en een zeer gunstige prijs heeft.

De telefoon heeft ondersteuning voor 4G en kan dus weer een tijdje mee. Accuduur is tot nu toe twee dagen na volledig opgeladen en dat dan met gebruik van alle functies. Tevens is de GPS echt zeer nauwkeurig en snel wat wel fijn is voor de navigatie.