11 Mei 2022: Van Portal RV Resort In Moab via Arches National Park en Wilson’s Arch naar United Campgrounds of Durango.

Voor vandaag stond het Arches National Park op het programma waar we om 10 uur een reservering hadden om het park binnen te gaan. We waren vandaag om 6.30 uur wakker en om 7 uur uit bed we moesten het vanmorgen ook wel rustiger aan doen aangezien we pas om 10 uur het park binnen konden. Achteraf hadden we beter de afspraak van 9 uur kunnen doen aangezien we allemaal toch vroeg wakker waren.

Na een periode verveeld op de bank te hebben gezeten zijn we rond 9.45 uur naar het park toegereden en stonden we mooi op tijd in de rij te wachten om naar binnen te kunnen. We zijn in het park naar een aantal uitzichtpunten gereden waarvan 1 met de beroemde arches. Het park is zo groot dat wel niet alles hebben kunnen zien en na ongeveer 2 uur in het park te hebben rondgereden en verschillende punten te hebben bekeken zijn we het park weer uitgegaan. Het park was zeker de moeite waard en erg mooi om te zien.

Zo tegen 12.15 uur waren we in het centrum van Moab en hebben we daar iets te eten gezocht. We zagen een Wendy’s en hadden het idee om daar te gaan eten, maar helaas Wendy’s was dicht. Dus zijn we verder gelopen en kwamen we een Food court tegen met allemaal verschillende food trucks. Hier hebben we bij de “Red Wok” eten besteld en vanwege de hevige wind in de camper opgegeten. Het eten was erg lekker en niet duur.

Hierna zijn we op pad gegaan naar de volgende campground in Durango. Onderweg hadden we weer last van hevige winden en rukwinden. We zijn nog even gestopt bij Wilson’s Arch waar mijn vader nog een aangereden tumbleweed van de voorbumper verwijderd heeft. Hierna hadden we nog een lange rit te gaan met veel (heel veel) wind.

Zo tegen 17.00 uur kwamen we aan bij de United Campgrounds of Durango waar we net op tijd waren om in te checken.

Temperatuur 24 graden en afgelegde afstand 331 km