06/3/11

Wandeling ekepad Anloo 3 juni

Op 3 juni weer de wandelschoenen aangetrokken en dit maal samen met Edwin naar Anloo gereden. Daar is een leuke wandelroute te doen die te vinden is op ontrack.nl. De wandeling zelf gaat over velden, door bossen, een pinetum en door heide. Het is een leuke afwisselende route door een mooi en afwisselend gebied. Je begint in Anloo en daar is genoeg parkeerplek om de auto te stallen. De aanwijzingen van de route zijn weer wennen maar goed te doen.

Het weer zat deze dag wel weer goed mee en het was weer aangenaam vertoeven in de bossen.   Onder het bericht staat een selectie van de foto’s.

Specs route:
Lengte = 8km
Plaats = Anloo
Provincie = Drenthe
Type wandeling = rondwandeling

05/1/11

Wandeling roffelroute Diever 1 mei

Op 1 mei samen met Edwin de Roffelroute bij Diever gelopen. Het was fantastisch weer en dus was het ook wel lekker om een goede wandeling te maken. Tijdens de wandeling was het ook goed om je uit te leven met de fotocamera.

Aangezien ik nog een nieuweling ben in de wereld van de dSLR fotografie is het nog aftasten hoe alles werkt op de camera. Ik moet zeggen dat er wel een paar leuke plaatjes tussen zitten.

De roffelroute was een leuke route met wel wat afwisseling, de route was niet te lang en doormiddel van de aanwijzingen goed te doen. De route zelf heb ik van de site van ontrack (www.ontrack.nl) en daarbij wordt een routebeschrijving met leuke extra informatie en een overzichtskaart meegeleverd voor download.

Specs route:
– Lengte = 10km
– Plaats = Diever
– Provincie = Drenthe
– Type wandeling = rondwandeling

Een selectie van de foto”s gemaakt tijdens de wandeling:

Voor de rest van de foto’s kijk in het fotoalbum onder 2011