Wandeling roffelroute Diever 1 mei

Op 1 mei samen met Edwin de Roffelroute bij Diever gelopen. Het was fantastisch weer en dus was het ook wel lekker om een goede wandeling te maken. Tijdens de wandeling was het ook goed om je uit te leven met de fotocamera.

Aangezien ik nog een nieuweling ben in de wereld van de dSLR fotografie is het nog aftasten hoe alles werkt op de camera. Ik moet zeggen dat er wel een paar leuke plaatjes tussen zitten.

De roffelroute was een leuke route met wel wat afwisseling, de route was niet te lang en doormiddel van de aanwijzingen goed te doen. De route zelf heb ik van de site van ontrack (www.ontrack.nl) en daarbij wordt een routebeschrijving met leuke extra informatie en een overzichtskaart meegeleverd voor download.

Specs route:
– Lengte = 10km
– Plaats = Diever
– Provincie = Drenthe
– Type wandeling = rondwandeling

Een selectie van de foto”s gemaakt tijdens de wandeling:

Voor de rest van de foto’s kijk in het fotoalbum onder 2011