Fotograaf bij het huwelijk van Renko en Alida

Op 27 juli 2012 zijn Renko en Alida getrouwd

Renko had mij gevraagd of ik ook getuige wou zijn op zijn huwelijk en daarbij heb ik aangegeven vereerd te zijn dat te mogen zijn. Gezamenlijk hebben ze me gevraagd of ik ook de fotograaf op hun huwelijk wou zijn.
Ik heb daarbij aangegeven dat wel te willen doen maar dat ik geen professionele fotograaf ben. Ik heb ook geen wens om dat ooit te worden, ik ben en blijf daarin hobbyist. Dat vonden zij geen probleem.

Dus op de dag zelf had ik een planning van wat wanneer zou plaatsvinden en waar ik dan moet zijn. Allereerst gingen we naar oude pekela waar de dames (bruid, getuige en ceremoniemeester) naar de kapper gingen om daar onder handen genomen te worden. Hier zijn wat foto’s gemaakt van de voorbereiding, hierna moest ik dan weer op pad naar nieuwe pekela om bij de bruidegom daar de voorbereidingen te fotograferen. Toen de bruidegom klaar was werd het tijd om de bruid op te halen en moest ik dus eerst naar die locatie vliegen zodat de aankomst van de bruidegom op foto gezet kon worden.

Op het moment dat de bruid en bruidegom opgevouwen zaten in de kever was het tijd om op weg te gaan naar de fotolocatie. De fotolocatie die ze hadden uitgezocht was een aangelegde tuin van ongeveer 2 hectare groot. Hier hebben we een aantal (naar mijn mening) mooie foto’s gemaakt voor het trouwboek en dat terwijl het verschrikkelijk benauwd was in de tuin. Na de foto’s te hebben gemaakt op de fotolocatie was het weer tijd om terug te gaan naar nieuwe pekela. Zo tegen 13.45-14.00 moesten we op het gemeentehuis van oude pekela zijn voor de huwelijksvoltrekking waar ik dan twee taken zou hebben (fotograaf en getuige). Ook hier moest ik weer vooruit rijden om de foto’s te kunnen maken dat Renko en Alida aan komen rijden in de kever. Tijdens de huwelijksvoltrekking ook weer veel foto’s gemaakt.

Na dit alles was het tijd om naar de feestlocatie te gaan welke bij jumping henk in jonckersvaart gehouden zal worden. We zijn dus in colonne naar de feestlocatie gereden en waren daar een uurtje te vroeg. Met een kleine groep hebben we dan gegeten bij jumping henk en na het eten kwamen de eerste andere gasten al langs. Hierna begon het feest met DJ welke voor mij tot 23.30 uur duurde waarna ik huiswaarts ben gegaan.

Het was een lange maar leuke dag aangezien ik om 06.00 uur al op was en om 0.00 uur weer in bed ben gekomen.