Familiedag Otterlo 23 april

Deze dag was het weer zover voor het jaarlijkse familiedag uitje. Dit jaar was het uitje gepland in Otterlo en was de verzamelplaats het eetcafe “de Driesprong” in Otterlo. Het programma was als volgt opgebouwd:

  • Verzamelen bij eetcafe “De Driesprong” en genieten van een kop koffie en gebak
  • Een huifkartocht met picknick rustmoment,
  • Een GPS wandeltocht door de natuur rond Otterlo
  • Diner bij eetcafe “De Driesprong”.

Het weer zat gelukkig erg mee en op een paar kleine buitjes na is het de gehele dag drooggebleven. Gezien de vele buitenactiviteiten was dat ook wel erg prettig. De huifkartocht was erg leuke en gezellig er was ook geen plekje meer vrij in de kar. De picknick was goed verzorgd met lekker belegd brood en als drinken melk en sinaasappelsap. Na een toch van ongeveer 2 uur kwamen we weer terug bij “De Driesprong” waar na een kleine rustpauze de volgende uitdaging alweer klaar stond. Met behulp van een GPS apparaat welke naar het volgende punt wijst moesten we een route afleggen. Ongeveer halverwege de route ging de helft van de groep weer terug omdat het geen doen werd met de kinderwagens op de route. De rest ging verder maar na een paar honderd meter waren we de route compleet kwijt. Daarom op Telefoon GPS en bekende stukken de weg terug gelopen naar het startpunt.

Als laatste hadden we dan het diner waar er gekozen kon worden uit drie opties als hoofdgerecht. Ik had zelf gekozen voor de sate en die was erg lekker van de andere opties hadden gekozen heb ik begrepen dat die ook erg lekker waren.

Al met al een zeer geslaagde dag.