Automaxx streetpower 2013 op TT-Circuit Assen

Het eerste autoevenement van het jaar waar ik weer naar toe geweest ben was weer op het TT-circuit te Assen. Dit jaar hebben we besloten om er niet als club te gaan staan vanwege andere verplichtingen en het weer.
Samen met Martijn, Marjolein, Daan en (ben zijn naam even kwijt) ben ik wel wezen kijken op dit evenement. De dag begon al goed met koud en nat weer maar toch vol goede moed naar Assen gegaan.

Zo tegen een uur of 10 waren we op het terrein en de eerste indruk was al niet echt goed het zag er zo tegen 10 uur nog aardig leeg uit en dat ben ik wel anders gewend. De opkomst qua clubs viel volgens mij tegen aangezien de helft van het paddock nog leeg was en de gehele dag ook bleef. De sprints gingen wel de gehele dag door en daar waren ook veel auto’s die daar aan meededen.

Al met al heb ik wel een leuke dag er aan over gehouden maar de opkomst viel voor mijn gevoel iig wel tegen. Kan ook aan het weer gelegen hebben.

Inpressie van de dag: