21 Mei 2022: Van Cathedral Palms RV Resort via Cabazon Worlds biggest dinosaurs en de Skechers Factory store naar Anaheim Harbour RV Park.

Vandaag waren we om 6 uur wakker en zaten we met de vraag wat exact te doen vandaag. We hadden de Desert Hills premium outlet winkels op de planning staan echter waren die pas om 10 uur open. Dat zou dus betekenen dat we ergens zouden moeten wachten. We hebben daarom besloten om gewoon na het ontbijt op pad te gaan en dan maar te kijken.

Zo tegen 8.30 uur waren we van de campground af en op weg naar de eerste stop. De eerste stop op de planning waren de Cabazon dinosaurs. De dinosaurussen zijn gemaakt om mensen naar een restaurant te trekken de roze was de bouw begonnen in 1965 en klaar in 1975 en de groene was begonnen in 1981 en klaar in 1985. Het was wel een mooi gezicht om deze gigantische bouwwerken te hebben gezien.

Na de dino’s hebben we de pemium outlet links laten liggen aangezien dit allemaal de modemerken waren zoals gucci, prada en dergelijke (en daarbij de prijzen dus van rete duur naar duur gaan, niks voor ons dus). We zijn daarom maar doorgereden naar de Skechers fabriek om daar de factory store te bekijken. Mijn moeder, Harma en ik hebben daar schoenen gekocht en mijn vader kon daar niets geschikts vinden (dus hij mocht betalen, hebben we allemaal iets gedaan :P).

Na de shopping trip zijn we wat gaan eten in de Panda Express en dat was weer erg lekker (en niet duur). Na het bijtanken zijn we op pad gegaan naar de campground en waren we vol energie voor de trip door LA. Het was hier erg druk op de weg en bij sommige op en/of afritten stond het gewoon stil. We moesten er ook rekening mee houden dat je zowel links als rechts de snelweg kon verlaten. Na een toch nog wel avontuurlijke trip hebben we veilig de campground om 14.30 uur bereikt on konden we de camper parkeren. De camper zal nu de komende twee dagen niet rijden en staat netjes naast een stukje (nep) gras geparkeerd. Morgen naar het eerste Disney park, Calefornia adventure.

Temperatuur 23 graden en afgelegde afstand 162 km.