Wandeling Oosterpolder Haren

Het was vandaag mooi weer en ik wilde even een frisse neus halen dus ben ik een wandeling gaan doen door de Oosterpolder. Ik woon nu al ruim 30 jaar in Haren maar de wandeling door de Oosterpolder had ik daarbij nog niet gedaan. Vandaag dus een mooie gelegenheid om dat te doen.

De wandelschoenen aan, fototas mee en wat eten en drinken en op pad. De wandeling door de Oosterpolder is geen lange wandeling maar zeker wel de moeite waard. Je ziet in korte tijd meerder zaken zoals bos, weiland en moerasland. In de weilanden/moeras gebieden leven nu veel verschillende soorten vogels. Op het moment dat ik er liep waren er net een stel druk bezig hun territorium vast te stellen of te verdedigen. Naar mijn idee daar ook een paar mooi foto’s van kunnen maken.

Hierna nog een stukje richting Foxhol gelopen maar dat werd mij te ver en daar dus nog wat foto’s gemaakt van de molen die daar in de polder staat en weer omgekeerd terug gelopen. Al met al weer even lekker om de benen gestrekt te hebben en daarbij weer wat mooie foto’s gemaakt te hebben.

Meer info over de wandeling op: http://www.groningerlandschap.nl/eropuit/opstapindenatuur/wandelen/oosterpolder

Selectie van de foto’s de rest staat in het fotoalbum