23 mei 2018 – dag 21 usatrip (Dagje Disney’s Hollywood Studios)

Na afgepeigerd op bed gekropen te zijn werd ik zo tegen 6:30 uur weer wakker. De temperatuur vannacht was lekker om te slapen en dat heb ik dus ook kunnen doen (gelukkig). Harma gaf aan om 3:00 uur al wakker te zijn geworden en daarna niet meer verder kunnen slapen. We zijn eerst gaan ontbijten en daarna lekker douchen om ons klaar te maken voor de reis naar Disney’s Hollywood Studios. We hebben eerst de bus gepakt naar de receptie van de campground en daar konden we overstappen op de bus naar Disney’s Hollywood Studios. We zijn om 9:00 uur naar de bushalte gelopen en waren met overstap zo tegen 10.00 uur bij het park.

Ook hier weer een tassencontrole voor we verder konden. In het park welke volledig in jaren 30 hollywood stijl is zijn we gelijk naar de Hollywood tower of terror gelopen. Bij deze attractie stond een wachttijd van 50 minuten maar we hebben maar 25 minuten in de rij gestaan. Deze tower of terror is nog iets uitgebreider dan de versie in Parijs aangezien je hier nog een paar meter daadwerkelijk in het bakje rijd voor je op en neer gaat.

Na de tower of terror zou ik in de rock en rollercoaster die ernaast ligt maar de wachtrij was op dat moment 115 minuten dus die nog even laten zitten. Aan de andere kant stond het hek van de Belle en het Beest show open dus zijn we daar naartoe gelopen. Dit was een muzikale show waarbij in vogelvlucht het verhaal werd verteld. 

Na Belle en het Beest was de wachtrij bij de Rock en Rollercoaster nog maar 65 minuten dus ben ik daarin gegaan en Harma heeft buiten even gewacht. De Rock en Rollercoaster was erg leuk en vrijwel hetzelfde als degene in Parijs echter was deze voor mijn gevoel beter aangekleed. 

Na deze rollercoaster was het ongeveer 12.30 uur dus tijd om een hapje te eten. Ook hier weer de app bestelling gedaan zodat we een plekje konden zoek en zodra het eten klaarstond werden we op de hoogte gebracht door de app. Na het eten zijn we naar de toy story attractie gegaan en na een 25 minuten in de rij te hebben gestaan kregen we de mededeling dat er een technische storing was. Ter compensatie kregen we een fastpass welke we op elke gewenste attractie konden inzetten. 

Na teruggelopen te zijn zijn we naar het muppet gedeelte gegaan waar we muppetvision 3d hebben gezien en die was erg leuk. Als laatste attractie hebben we star tours gedaan welke een simulator is. Dit was al de nieuwste variant aangezien de laatste film er ook al in verwerkt was. Vond het een leuke attractie om mee af te sluiten. 

Zo tegen 15.40 uur hebben we het park verlaten om naar Disney Springs te gaan. De bus naar Disney Springs ging echter pas na 16.00 uur dus moesten we even wachten. Gelukkig hadden we net daarvoor een ijsje gekocht aangezien het vandaag behoorlijk heet was. 

In Disney Springs aangekomen hebben we daar even rondgelopen om de verschillende zaken te bekijken en hebben we ook gelijk de grootste Disney souvenir winkel. Als avondeten hebben we gegeten bij een pizzeria waar je de pizza zelf mocht samenstellen, het was wel net een fastfood restaurant maar het eten was goed, lekker en niet duur. Na het eten zijn we naar de bushalte gelopen om de bus terug te pakken naar het resort. Het bussen systeem van Disney werkt echt fantastisch. 

Afgelegde afstand: 12500 stappen
Coördinaten: 28.402909, -81.555703
Weer: 32 graden en licht bewolkt