Even een dagje uitwaaien

Ik was al een tijdje niet meer naar het strand geweest en had wel even zin in een dagje uitwaaien aan zee. Renko en Alida gevraagd of ze mee wilden en die hadden er ook wel zin in. Het begin ging niet geheel goed aangezien mijn auto niet wilde starten in verband met een lege accu. Renko is dus op zondag avond nog langsgekomen om de accu op te laden en nadat de accu voldoende opgeladen was de benodigde spullen in de auto gegooid en naar Renko en Alida gereden.

Zo konden we dan op maandag vroeg starten aangezien het toch een aardige rit zou worden. Maandagmorgen rustig wakker geworden en zo tegen een uur of 10/11 zaten we in de auto op weg naar Den Helder. Het weer zat jammer genoeg niet mee maar dat mocht de pret niet drukken. Onderweg regende het nog hardop maar, bij het strand aangekomen was het daar droog en de temperatuur was goed.  Na nog even wat gedronken te hebben bij een strandkeet zijn we zo tegen 15.30uur weer naar huis gereden.

Al met al een geslaagde dag.