Geslaagd voor WFT schade

Op 30 april zijn we met een groep van 10 personen naar het exameninstituut van Zwolle gereden omdat daar 8 personen een examen moesten doen. 6 personen hadden het examen WFT basis op het programma en 2 personen het examen WFT schade. Ik zat bij de 2 personen die WFT schade moesten doen. Zo tegen 12.40 waren we bij het exameninstituut om het examen te gaan doen. Het begon allemaal een beetje chaotisch maar toen ik eenmaal achter de pc zat voor het examen was het gelukkig rustig. Na 65 minuten had ik het examen gemaakt en ben ik de zaal uitgelopen en 5 minuten later had ik de uitslag van het examen. Aangezien ik dat niet zo snel had verwacht was ik even verbaasd maar toen ik de uitslag zag blij aangezien ik geslaagd was.

Nu heb ik dan voor vrijdag 9 mei de herkansing voor WFT basis staan.