05/4/22

4 mei 2022: De camper halen en op pad

Vandaag hebben we een afspraak staan dat we tussen 12.30 tot 13.00 uur worden opgehaald bij het hotel om de camper te halen. Na een (toch niet zo) goede nachtrust waren we rond 6.20 uur wakker. Zo rond 6.45 uur zijn mijn moeder en ik naar beneden gegaan om koffie te halen. Bij de Starbucks (er zitten in het hotel 3) hebben we 3 americano’s en 1 caffe Latte opgehaald en op de kamer opgedronken.

Zo rond 7:30 uur hebben we de spullen gepakt en zijn we nog even een rondje gaan lopen over de strip. We hebben daarvoor binnengekeken bij Excalibur en bij NewYork NewYork. Mam wou nog even kijken bij de sketcher winkel voor schoenen maar alles ging pas om 10.00 uur open en wij waren er rond 9.15 uur. Dus maar weer terug gegaan naar het hotel en daar nog even “rondgehangen” onder het genot van een kop koffie, bananen milkshake of warme chocolademelk.

Om 12 uur hebben we uitgecheckt in het hotel en hebben we tot ongeveer 12.45 uur buiten staan wachten op de Road bear RV. Bij Road bear werden we onthaald door een vrolijke medewerker welke samen met ons alles om en rond de camper is doorgelopen. Tijdens de rondleiding werd er ook nog gewerkt aan haar nederlandse kennis. Het bleek dat het slot van de camperdeur niet goed was en dus werd die snel nog even vervangen voor een andere. Hierna konden we op pad met de camper en was de eerste stop de Wallmart voor de eerste benodigdheden.

Na de Wallmart was dan de eerste echte stop het uitzicht punt over de Hoover dam. Dit was een heel mooi uitzicht punt om de dam te bekijken. We moesten dan voor de eerste overnachtingsplaats eerst weer een stuk terug rijden en zonder veel problemen bij de KOA aangekomen. De receptie was om 4 uur al gesloten maar aangezien alles geregeld was stond alles wat we nodig klaar in een bakje voor de receptie. We hebben eerste de camper op de plek gezet, op stroom aangesloten en de airco aangezet. Nu eerst eten bij de panda express wat gelukkig een stukje voordeliger weer was dan eten in Las Vegas.

Weer: zonnig 31 graden en afgelegde afstand 208km.