05/19/22

19 Mei 2022: Van Sans End RV Park In Winterhaven naar 29 Palms RV resort in twentynine palms.

Vandaag waren we iets later wakker en moest er nog even wat lucht geklaard worden tussen mij en mijn vader. Nadat de spanning weer gezakt was konden we rustig gaan ontbijten en zo tegen 7.45 uur weer op pad. Voor vandaag hadden we een lange rit op de planning staan met weinig tussenstops.

Na een korte rit kwamen we aan bij de eerst stop de museum of history in granite en zagen daar staan dat de entree 5 dollar per persoon was. Unaniem hebben we besloten hier niet naar binnen te gaan en hebben vanaf de weg foto’s gemaakt van deze unieke plaats. Hierna zouden we doorrijden op de weg parallel naast de interstate maar na een 100 meter toch maar besloten de camper te keren en de Interstate te pakken vanaf het punt dat we deze ook verlaten hebben. (de weg was een gatenkaas je mocht er 55 mph maar als je de 10 haalde was het al heel wat).

Na nog een paar slechte wegen te hebben gehad (op 1 was het zo druk dat we midden op de weg zijn gestopt om foto’s te maken) kwamen we aan bij de tweede stop. Dit was een parkeerplaats aan de Colorado river waar we even wat konden drinken en een banaan hebben gegeten.

Daarna konden we weer verder en kregen we een rare weg waar we 4 keer een scherpe bocht moesten nemen om de weg te volgen. Ook kregen we een weg welke wat weg had van een rollercoaster (dips en bumps, airtime woohoo :P).

Zo tegen 12 uur kwamen we aan in twentynine palms om te tanken (duur 5,44 dollar per gallon) en te eten (dat viel weer mee). We hebben hier bij een pizzeria lekker gegeten. Zo tegen 14.00 uur waren we bij de RV resort en hebben we ons plekje gezocht. Aangezien het hier 37/38 graden was en het zwembad lekker koel was zijn Harma en ik nog even wezen zwemmen.

Temperatuur 38 graden en afgelegde afstand 333 km.